Studieresa till Australien 2012, ESL gjorde det för dig
Studieresa till Australien 2012

ESL gjorde det för dig

ESL gjorde det för dig

Frazer Island

ESL - ESL gjorde det för dig
Vissa personer rekommenderar att fasta. Andra rekommenderar varma bad. Om du frågar oss, är det bästa medlet mot jet lag ett par dagar på Frazer Island! Litet över 150 km norr om Brisbane, alldeles förbi Noosa, är Frazer Island ett himmelrike av azurblått vatten, vita sandstränder och orörda skogar. Olivier från vårt Milanokontor var tagen av det förstummande vackra landskapet utmed Australiens östkust och framfor allt Frazer Islands fridsanna strandlinje.
ESL - ESL gjorde det för dig
Vi anser en resa till Frazer Island vara en fantastisk del av vilken resa som helst till denna del av världen och i synnerhet om du skall stanna i Brisbane, Noosa, eller Solkusten. När du kommer till Frazer Island har du chansen att tränga in i en jungfrulig naturmiljö, som har bevarats i stort sett oförändrad sedan de första mänskliga varelserna kom dit för 5000 år sedan.

Helikoptertur över Gold Coast

ESL - ESL gjorde det för dig
Något som slår alla vid deras första besök i Australien är landets storlek. Det är enormt. Kanske det bästa sättet att uppleva det är från luften, under en helikopterfärd.

Svepande över Gold Coast kan du uppleva kontrasterna i Queenslands rika natur. Havet har en djupblå färg som skiftar till smaragdgrönt där det möter den vita sandstranden. En livserfarenhet och ett fototillfälle utan motstycke.
ESL - ESL gjorde det för dig
För de flesta i vårt team var detta en helt ny upplevelse, Vad kan vara bättre än ett tropiskt paradis vid ditt första besök?

Ibland bjuder vi på en helikopterfärd över Gold Coast som en särskild bonus till de av våra studenter som bokar en kurs på 10 veckor eller längre, men vi rekommenderar verkligen denna tur, vare sig den är gratis eller ej.