Språk PLUS, Total språkfördjupning PLUS onlinekurs
Språk PLUS

Total språkfördjupning PLUS onlinekurs

Total språkfördjupning PLUS onlinekurs

Ingenting går upp mot erfarenheten av en total språkfördjupning när det gäller att lära sig ett främmande språk, men om du inte har möjlighet att vara borta den tid som du behöver för att nå dina mål, vad gör du? Det är då som programmet Total språkfördjupning PLUS onlinekurs kommer in: ett praktiskt, resultatinriktat alternativ, även kallat Fusion, som erbjuder språkträning online före och efter din språkresa under den tid du väljer (minimum en vecka).
ESL - Total språkfördjupning PLUS onlinekurs

Hur fungerar det?

STEG 1
Klicka på en av skolorna nedan och välj den totala fördjupningskursen som du skulle vilja ta. Därefter adderar du helt enkelt tillvalet ”PLUS onlinekurs”.
 
STEG 2
Välj den onlinekurs du önskar:
 
  • Fusion 12
Omfattar 12 månaders onlinetillgång. Nio veckor innan du startar din kurs får du tillträde till en plattform online, genom vilken du kommer att delta i 16 grupplektioner och 8 privatlektioner. Du får även tillgång hela dygnet till massor av material för självstudier i din egen takt. Efter din utlandsvistelse får du 4 privatlektioner, obegränsad tillgång till konversationslektioner, liksom full tillgång till självstudiematerialet!
 
  • Fusion 6
Omfattar 6 månaders onlinetillgång. Fem veckor innan du startar din kurs får du tillträde till en plattform online, genom vilken du kommer att delta i 8 grupplektioner och 4 privatlektioner. Du får även tillgång hela dygnet till massor av material för självstudier i din egen takt. Efter din utlandsvistelse får du 2 privatlektioner, obegränsad tillgång till konversationslektioner, liksom full tillgång till självstudiematerialet!

STEG 3
Ta en 45-minuters språknivåtest på läroplattformen och svara på frågor om dina intressen och målsättningar, så att systemet kan välja ut ett innehåll anpassat för dig! Under programmet kan du också närsomhelst välja att följa andra kursavsnitt som matchar din språknivå.
 
STEG 4
Schemalägg online dina privat- och grupplektioner (max. 6 studenter) och börja förbättra dina språkfärdigheter innan din språkresa utomlands.
 
STEG 5
Res för att studera på det resmål du valt. Detta är den viktigaste delen av programmet, där du fortsätter att förbättra dina språkfärdigheter i total fördjupning. Gå igenom kurserna som skolorna i listan på denna sida erbjuder, välj den som intresserar dig mest och studera utomlands under så många veckor du vill!
 
STEG 6
Vid hemkomsten har du fortsättningsvis tillgång till onlineplattformen och fortsätter med dina lektioner online.
 
STEG 7
Sist, men inte minst, gör du en slutlig språktest som visar dina framsteg och som du kan skriva ut i form av ett officiellt certifikat utvisande din nivå.
Språkresedelen i mitten av programmet erbjuds på några av de mest fantastiska resmålen: