Juniorer, News
Juniorer

News

News

ESL - News
15/02/2011
Vill du upptäcka Paris?
Paris - upptäck den mytomspunna staden!
Vi erbjuder dig möjligheten att bo på Campus Igny, sydväst om den franska huvudstaden, och därmed ha nära till viktiga sevärdheter! I boendet ingår 20 lektioner i franska per vecka, helpension och ett fullspäckat program med aktiviteter och utflykter! Om du är mellan 13 och 17 år och vill lära sig franska, är Paris utan tvekan en idealisk destination för seriöst lärande och utmaningar!
Läsa mer
ESL - News
15/02/2011
Ett nytt program i England : London!
Staden slår upp portarna för dig!
Detta program tar plats på Kingston campus i London, som ligger bara 35 minuter med tåg från centrala London. Vistelsen erbjuds ungdomar i åldrarna 14 till 17 år. Programmet innehåller 20 lektioner i engelska per vecka och ett fullspäckat program av aktiviteter och utflykter! Residensbostäder gör att alla kan dra nytta av singelrum och helpension. Om du letar efter ett juniorprogram i den brittiska huvudstaden, vilket organiseras och erbjuder tillsyn men även ger en viss grad av självständighet under utmärkta förhållanden, har du precis funnit det du söker!
Läsa mer
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.