Italien

Italien, som har en nära 7 500 km lång kustremsa, otroligt vacker natur och väder som man bara kan drömma om, är den perfekta platsen för en familjesemester. I detta generösa land kan man alternera mellan sol och bad, kulturella aktiviteter och spontana måltider tillagade på lokala råvaror - du kan verkligen unna dig!
 

Italien har ett av världens rikaste historiska och konstnärliga arv. Under era resor kan ni åka till det antika Roms centrum, upptäcka renässansens mästerverk eller delta i något av allt de kulturella evenemang som äger rum under året i Italien. Ni kommer överallt att välkomnas med öppna armar av lokalbefolkningen. De älskar barn och menar att lycka endast är sann lycka om den kan delas - lite som pasta! Du kommer snabbt att få uppleva den italienska "dolce vita". Din språkresa i Italien kommer att bli en fantastisk möjlighet för att berika din familjs liv tillsammans med sol och kultur på en av de vackraste platserna i världen!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.