Famtrip Executive schools UK 2012, ESL gjorde det för dig – masterkurs i affärer
Famtrip Executive schools UK 2012

ESL gjorde det för dig – masterkurs i affärer

ESL gjorde det för dig – masterkurs i affärer

Engelskan är världens obestridda tungviktsmästare när det kommer till affärsspråk. Med detta i åtanke organiserade vi masterkurser i affärer för vårt team på Canterbury Language Training och London School of English.

Canterbury Language Training Center i Kent var det första stoppet på UK Executive Schools resa och nås enkelt via Eurostar från det europeiska fastlandet. Claudio från vårt rådgivningskontor i Lausanne säger "Övergången mellan Ashford och Canterbury tog bara 20 minuter efter en resa från Paris som tog mindre än två timmar. Det gick väldigt snabbt och smidigt från Lausanne - snabbare än än att flyga!"
ESL - ESL gjorde det för dig – masterkurs i affärer
Masterkursen fokuserade på presentationsteknik och små grupparbeten: båda mycket viktiga för alla som använder engelskan i yrkessammanhang. Storleken på klasserna är max fem stycken. Innan du anländer till Canterbury tillfrågas du om dina personliga mål och lektionens innehåll anpassas därefter utefter dina behov. Vad mer, det finns ett 1:1 förhållande mellan lärare/student så att du får ta del av fördelarna med både privat inlärning och inlärning i grupp.

Vid London School of English tog vårt team en liten gruppkurs om kulturella skillnader vid affärer. Vid sidan av individuella teman förbättrar kursen viktiga affärsfärdigheter inom engelskan, såsom e-post, telefonsamtal och presentationer. Claudio beskriver den som "en verktygslåda som förbereder dig för de saker man möter i arbetslivet... du kommer sedan hem med de verktyg du behöver och med material som hjälper dig att öva." 
ESL - ESL gjorde det för dig – masterkurs i affärer
Vårt team kommenterade hur erfarna och professionella lärarna var vid de båda skolorna. Den totala responsen var mycket positiv och du kan hitta mer detaljerad information i de individuella intervjuerna med vår personal.