NZLC

Wellington är känt som "världens coolaste lilla huvudstad". Vår partnerskola ligger några minuters promenad från Cuba Street och Courtenay Place, och har ett utmärkt läge i en av de livligaste stadsdelarna i Wellington! Det är bara några minuters promenad till många kaféer och restauranger, liksom fantastiska gallerier och fashionabla butiker. Skolan är inrymd i en modern byggnad och har rymliga och ljusa klassrum utrustade med allt som behövs för en fantastisk inlärningsupplevelse., Dessutom hittar du också datorer med internetanslutning och du kommer att kunna använda gratis Wi-Fi. Välkommen till kiwi-livsstilen!

Pluspunkter

 
NZLC
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Wellington är känt som "världens coolaste lilla huvudstad". Vår partnerskola ligger några minuters promenad från Cuba Street och Courtenay Place, och har ett utmärkt läge i en av de livligaste stadsdelarna i Wellington! Det är bara några minuters promenad till många kaféer och restauranger, liksom fantastiska gallerier och fashionabla butiker. Skolan är inrymd i en modern byggnad och har rymliga och ljusa klassrum utrustade med allt som behövs för en fantastisk inlärningsupplevelse., Dessutom hittar du också datorer med internetanslutning och du kommer att kunna använda gratis Wi-Fi. Välkommen till kiwi-livsstilen!

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Examina:
IELTS
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

English New Zealand
esl english new zealand accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family adults accommodation

Att låta sig översköljas av ett lands kultur är utan tvekan ett av de bästa sätten att lära sig språket. Om du bor hos en nyzeeländsk familj får du uppleva hur invånarna lever här, vilka seder och matvanor de har och samtidigt får du en mycket berikande erfarenhet. Du får också tillfälle att praktisera din engelska i en autentisk miljö. Värdfamiljerna, som är omsorgsfullt utvalda, känner väl till skolan. Du bor på ca 30 minuters avstånd från kurscentret och har halvpension under veckan och helpension under helgen.

Residens Setup on Dixon (minimum 2 veckor)

ESL-residential-accommodation-2

Du kommer att älska detta residens läge! Beläget i Wellingtons CBD, ett stenkast från den livliga hamnen, en stadsbadstrand och språkskolan. Du har eget rum med bred säng och gratis sängkläder och handdukar, plus Wi-Fi, minikylskåp, te- och kaffekokare, skrivbord och stol. (Vänligen notera att vissa rum eventuellt inte har fönster). Badrummen delas och gemensamma utrymmen inkluderar stort kök, tvättstuga och en lounge med matbord och stolar, TV och bekväma soffor att hänga i med de andra gästerna.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Wellington language stay
Andra skolor i området
Wellington
ESL NZLC Auckland
Auckland
NZLC