ESL Family Program London

Familjeprogram

Familjeprogram

Föräldrar och barn från 5 till 15 år

Vår partnerskola i Bloomsbury-området i centrala London erbjuder faciliteter av högsta kvalitet för er familjespråkresa. Kurser för föräldrarna äger rum i St Giles Schools magnifika byggnad, bara 5 minuters promenad från British Museum. Skolan är utrustad med interaktiva whiteboards i alla klassrum, ett bibliotek, en bokhandel, ett språklabb, samt ett kafé och en härlig takterrass. Ett resurscenter och en Platina lounge gör allt komplett. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i hela byggnaden men kan bara nås av vuxna deltagare. Barnen har sina lektioner i kurscentret som ligger med två minuters promenad från St Giles. Ett team av duktiga och erfarna lärare tar hand om barnen i moderna klassrum.

Pluspunkter

 
Familjeprogram
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Skolan ligger i Londons centrum, alla sevärdheter finns inom räckhåll
  • De vuxna kan välja mellan allmän engelska och affärsengelska (Platina)
  • Fritidsprogram för hela familjen

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Ryssland
      Frankrike
      Taiwan
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Ni bor hos en londonfamilj, speciellt utvald för att svara mot din och din familjs boendebehov. Ett utmärkt tillfälle att fördjupa sig i den engelska kulturen! Paketet inkluderar frukost, men middag kan också erhållas mot en extra avgift. På vardagar serveras hela familjen en lätt måltid på kurscentret och på lördagen tar ni till vara på tillfället under heldagsutflykten att äta er familjelunch på en lokal restaurang.

Privat lägenhet / hotell

ESL hotel accommodation 1

[Kontakta oss](://578) för information om de alternativ vi kan erbjuda.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)