esl family language courses England Exeter family programme.jpg

Family Programme

Family Programme

Från 6 år
Det är en skola med traditionella värderingar och moderna metoder. Kurser i engelska erbjuds för vuxna och för barn från 6 år. Här hittar familjer den idealiska miljön för att lära sig språk samt en avslappnad atmosfär där man kan njuta av fritiden. Skolans läge, enbart fem minuters promenad från Exeters centrum, ger enkel tillgång till stadens faciliteter samtidigt som det också har fördelarna med härliga omgivningar. Klasserna är små och motiverade lärare förstår hur man pratar med både vuxna och barn för att lyfta fram dolda talanger och för att motivera grupperna! Gratis te och kaffe finns också att tillgå under raster och uteplatsen är öppen för alla. Ungdomarna använder 18 klassrum som är utrustade med TV och DVD samt ett bibliotek för forskning och internet som är tillgängligt varje dag från 11:00 till 11:30 och 13:00 till 14:00. De äter sitt lunchmål i ett rum som är avsatt för dem (denna måltid tillhandahålls om man bor hos värdfamilj). Ett rum med en stor skärm används för att visa filmer och video. I en separat byggnad har de vuxna tillgång till 14 bekväma klassrum och ett dokumentationscenter med datorer, en TV, böcker och DVD-skivor. Scanners och kopiatorer är också gratis att använda. Det finns ett gemensamt kök för tillagning av enklare måltider. Scanners och kopiatorer är också gratis att använda. Det finns ett gemensamt kök för tillagning av enklare måltider. Wi-Fi är gratis i hela skolan och trädgårdarna.

Pluspunkter

 
Family Programme
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • En underbar region, rik på historia, kultur och natur.
  • Vuxna kan följa med ungdomar på lekar eller fritidsaktiviteter som anordnas av skolan.
  • Skolbyggnaderna för både vuxna och ungdomar ligger på samma plats.
  • Det finns några möblerade familjelägenheter att tillgå på platsen.
  • Kurser året runt för hela familjen (från 6 år)
  • Klassad av British Council bland de 10 % bästa skolorna i Storbritannien
  • Devon nyligen framröstad som plats nummer 1 för att leva i Storbritannien

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Boende hos en värdfamilj är oftast det bästa sättet för att konsolidera språkkunskaper. Många brittiska hushåll fortsätter med den väletablerade brittiska traditionen där man ger utländska studenter ett trevligt och uppmuntrande välkomnande. Ni får helpension (lunchlåda måndag till lördag) och kommer inte att ha längre än en 30 minuters promenad till skolan, eller får ni ett gratis busskort. Beroende på hur er familj ser ut så kommer ni att bo i enkel-, tvåbädds- eller dubbelrum och att dela på de gemensamma utrymmena med era värdar.

Lägenhet

esl language french inlingua larochelle accomotation

Skolan har några möblerade lägenheter i skolbyggnaden för de vuxna. De är moderna och bekväma och erbjuder ett perfekt familjeboende. Dessa måste bokas i förväg eftersom att de är begränsade till antalet.

Hotell och B&B

ESL hotel accommodation 1

Skolan rekommenderar olika alternativ beroende på era behov och prioriteringar, kontakta oss för mer information.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)