esl teacher training english england bournemouth ittc

ITTC

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

ITTC

ITTC – the International Teaching and Training Centre – har haft Cambridge Certificate-kurser sedan 1984 och undervisat 5 000 lärarkandidater som uppnått certifikatnivå och 400 lärare lärarexamensnivå. Centrat hör till BEET Bournemouth, en av Storbritanniens mest välrenommerade språkskolor.

ITTC:s splitternya lokaler för lärarutbildning ligger i charmiga Winton, bara 20 minuters promenad från Bournemouth. Den viktorianska byggnaden har sju rymliga klassrum, några av dem är utrustade med audiovisuella hjälpmedel. Andra klassrum saknar denna utrustning för att de på ett mer trovärdigt sätt ska motsvara verklighetens klassrum.

Efter lektionerna kan du koppla av i den soliga trädgården, eller sitta och småprata i lärarrummet eller göra efterforskningar i biblioteket. Det finns en särskild studielokal med fri tillgång till Internet.

ITTC:s lärare är välkvalificerade och erfarna och har arbetat på flera platser, både runt om i världen och i Storbritannien. Många av CELTA-lärarna är bedömare på olika nivåer inom CELTA systemet.

Pluspunkter

 
ITTC
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 1 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

ITTC ligger i en förstad. De flesta familjerna bor på bara fem minuters promenadavstånd från skolan och ibland några minuter med buss. Värdfamiljerna är noggrant utvalda och är definitivt det bästa valet om man vill fortsätta att träna på sin engelska efter lektionstid i en uppmuntrande och avspänd miljö. Hos värdfamiljen har du eget rum. Under vardagarna har du halvpension och under helgerna helpension.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-1

Skolan äger några hus som byggts om invändigt för att kunna ta emot studenter och lärare, några har trädgård och barbecue-utrustning. De ligger 15 minuter ifrån skolan och i varje hus bor det högst 6 personer. I husen har man eget rum och delar gemensamma rum och gemensam utrustning, t.ex. kök, vardagsrum med TV/DVD, badrum och tvättmaskin.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl-Bournemouth-language-stay-2
Andra skolor i området
Bournemouth
ESL St Giles International Brighton
Brighton
St Giles International
 
esl english england london ih london covent garden hero
London
IH London Covent Garden
 
ESL International House Teacher Training English Newcastle international house
Newcastle
International House