junior language courses chateau du haut neubois 9 17 esl

Château du Haut-Neubois (9–17)

Château du Haut-Neubois (9–17)

(12/2 - 25/2 / 2/4 - 5/4 / 29/10 - 4/11 2023)

På en gammal magnifik lantgård i utkanten av Spa, erbjuder vår partnerskola en perfekt inlärningsmiljö, samt välrenommerade undervisningsmetoder och expertis. Eleverna fördelas på två byggnader beroende på språket de lär sig - franska eller engelska. Under din kurs i engelska blir du omhändertagen från morgon till kväll under hela din vistelse, lär dig engelska och förbättrar din kommunikationsförmåga. På denna grönskande anläggning kommer du att kunna njuta av utmärkta faciliteter som välutrustade klassrum och gemensamma utrymmen där du kan koppla av och umgås med dina nya vänner. På sommaren finns en idrottsplats tillgänglig för squash, volleyboll och tennis samt en minifotbollsplan.

Pluspunkter

 
Château du Haut-Neubois (9–17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Njut av en fantastisk vistelse på ett fantastiskt campus, omgivet av frodig grönska
  • Lär dig engelska snabbt genom en blandning av utmärkt undervisningsmetodik och roliga aktiviteter
  • Få nya fantastiska vänner från hela världen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Belgien
      Spanien
      Ryssland
      Turkiet
      Sydamerika
      Asien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL-campus-accommodation-4

Du kommer att bo på skolans bekväma residens, mycket nära byggnaden där klassrummen ligger. Du bor i ett tvåbäddsrum med eget badrum vilket du delar med din rumskamrat, som du får möjlighet att träna engelska med hela dagen. Lärarna övervakar varje aktivitet, från frukost till middag. De tre dagliga måltiderna serveras på residenset; vid lunch och middag bjuds på varm och kall buffé, där du kan äta balanserad och varierad mat i en vänlig atmosfär. Skolpersonal bor på plats för att säkerställa elevernas välbefinnande och trygghet.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.

ESL Spa language stay
Andra skolor i området
Spa