esl family language courses Australia Noosa family programme.jpg

Familjeprogram

Familjeprogram

**Från 5 år** Att passera en koala på väg till en engelskalektion och att simma med delfiner på kvällen skulle kunna vara en del av ditt dagliga liv. Vår partnerskola ligger endast tio minuters promenad från Noosa Beach - ett riktigt surfparadis - och precis intill flera butiker, barer, kaféer och andra bekvämligheter. Vuxna och barn studerar engelska i 20 välutrustade och luftkonditionerade klassrum med hjälp av metoder som är anpassade utefter deras behov och kunskapsnivå. Det finns också två multimediasalar med datorer och ett stort bibliotek att tillgå samt ett kök med mikrovågsugnar där ni kan tillaga och äta mat. Te och kaffe är gratis. Filmer kan visas i ett speciellt TV-rum och Wi-Fi finns tillgängligt i hela skolan. Studenter från hela världen som alla har kommit för att lära sig engelska i en avslappnad atmosfär där människor är angelägna om att lära sig kan träffas på uteplatsen.

Pluspunkter

 
Familjeprogram
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

- Komplett miljöombyte och fantastisk livskvalitet för hela familjen. - Ni får njuta av alla faciliteter hos ett campus nära havet och i centrum av Noosa. - Skolan tillhandahåller hög undervisningskvalitet för alla åldersgrupper.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Minimiålder:
13 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Då antalet värdfamiljer som kan hysa flera familjemedlemmar är begränsat så kommer skolan att bifoga en förhandsförfrågan gällande tillgången på denna typ av boende. Vänligen kontakta oss då vi skulle bli mycket glad över att få försöka att hitta en värdfamilj i Noosa som skulle uppfylla era behov.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)