Språkresor i Seattle, USA

Tänk dig att göra en längre språkkurs i engelska i en stad med en fond av snötäckta bergstoppar, gröna skogar och mil efter mil av Stillahavskust! Det kan låta som en dröm, men en längre språkresa till Seattle är det perfekta sättet att utforska amerikanskt stadsliv och häpnadsväckande landskap – och lära dig engelska samtidigt. Ge dina kunskaper i engelska en boost under en oförglömlig Gap Experience till detta paradis vid Stilla havet!

 

Se vårt urval av skolor - Seattle

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola huserar i en modern byggnad som vetter mot havet i centrala Seattle. De 19 klassrummen...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 4334 SEK
  493 USD för 1 vecka

Varför göra en längre språkresa till Seattle?

 

Smaka på läcker mat på marknaden Pike Place, klättra upp på Mount Rainer och njut av utsikten från Space Needle … och när du besökt alla turistställena kan du börja lära dig hur vardagslivet i Seattle gestaltar sig! Att leva utomlands under en längre språkresa till Seattle är det perfekta sättet att upptäcka en ny kultur och snabbt utveckla dina språkliga färdigheter. Eftersom du hör engelska talas runt omkring dig och praktiserar i en autentisk miljö, kommer du att känna framstegen du gör och återvända med otroliga minnen för livet!


 

Vad kommer jag att göra på min längre språkkurs i engelska i Seattle?

 

Hos ESL skräddarsyr vi alla våra kurser efter dina behov, så du behöver bara bestämma hur länge du vill vara utomlands i Seattle – och vi hjälper dig med resten! Vi matchar dig med den perfekta partnerskolan, ger dig råd om den ideala språkkursen och hjälper dig att bestämma hur du vill bo under din längre språkkurs i engelska i Seattle. Vi erbjuder många olika kurstyper utomlands och arbetar med skolor som vi vet vill motivera dig att nå dina mål och som bidrar till att du får en oförglömlig upplevelse i USA. Upptäck hur det är att leva den amerikanska drömmen i total fördjupning i Seattle med ESL!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.