Språkresor i San José - Santo Domingo, Costa Rica

Halvvägs mellan Stilla havet och Karibiska sjön, på gränsen mellan provinserna Heredia och San José, ligger Santo Domingo, en charmig liten stad med 50 000 invånare, känd för sin vänliga stämning och sin livskvalitet.

Se vårt urval av skolor - San José - Santo Domingo

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger i en modern och välutrustad byggnad, i närheten av Santo Domingos centrum,...

  Från 2953 SEK
  324 USD för 1 vecka
På kvällarna hittar du alltid en anledning att gå ut med dina vänner till något av caféerna, barerna och restaurangerna i Santo Domingo. Om du inte föredrar att ta bussen några minuter till de costaricanska studenterna vid Heredias universitet och delta i deras diskussioner och fester. San José, Costa Ricas vibrerande och kosmopolitiska huvudstad, ligger också mindre än tio minuters bussresa bort. Du hittar den i den östra delen av Valle Central, där den utgör landets geografiska mittpunkt, med ett tempererat, tropiskt klimat. Staden är en administrativ och kulturell industri- och universitetsstad, där flera vägar möts. Den ligger längs panamerikanska landsvägen, sammanlänkad med Atlanten och Stilla havet med hjälp av järnväg. Här finns också en internationell flygplats. San José är en av Amerikas mest dynamiska huvudstäder i hjärtat av en överdådig natur.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.