Språkresor i Lyon, Frankrike

Lyon är en kosmopolitisk universitetsstad, en stad med konst och kultur, historia och kreativitet, den franska gastronomins och den moderna dansens huvudstad.

Se vårt urval av skolor - Lyon

 • Lägg till i favoriter

  Språkskolan i Lyon ligger i en vacker byggnad i kvarteret Presqu’île. Du läser franska mitt i stadens...

  Från 3110 SEK
  300 EUR för 1 vecka
Ända sedan grundandet år 43 före Kristus har gallernas gamla huvudstad dragit nytta av det exceptionella läget mellan norra Europa och Medelhavet, där floderna Saône och Rhône flyter samman och där Alperna börjar. Idag tar det bara två timmar från Lyon till Paris, Marseille eller Genève med snabbtåget TGV. Lyon är Frankrikes näst största stad när det gäller antalet invånare, men är främst i många andra avseenden och har allt att erbjuda i syfte att förföra dig. Här finns ett kulturutbud av hög kvalitet, som får kraft av internationella evenemang som ”Les Biennales”, ett stort urval av förstklassiga matställen, med allt från små värdshus till prestigefyllda ställen som Paul Bocuses restaurang, samt över 100 000 studenter som skapar stämning under de minnesvärda fester som Lyon bjuder in till. Men denna europeiska storstad kan också vara lugn och fridfull. Från Bellecour till Terreaux, från St Jean till St Paul, från Tête d’Or-parken till Croix Rousses sluttningar... Kajerna och de gamla kvarteren i pastellfärger, likt små byar, inbjuder till både shopping, promenader och upptäckter. Promenera i sidenstaden, som är klädd i silver och guld och draperad i ljus. Lyon (som utsågs till världsarv av Unesco 1998) kommer att blända dig, så upptäck dess skönhet och låt dig svepas med av energin och livsglädjen. Välkommen till Lyon!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.