Språkresor i Japan

Det finns en anledning till att ett sabbatsår i Japan är så populärt. Det är ett centrum för teknologi, mode, historia, mat och kultur och det finns inget vänligare och mer hjälpsamt folk är japanerna. Studenter dras till Japan för ett exotiskt äventyr och lämnar landet med känslan av att ha funnit ett andra hem.

Att göra en längre språkkurs är det perfekta sättet att verkligen fördjupa dig i att lära dig japanska och att ge dig själv tid att utveckla dina färdigheter i praktiken under ett gap year i Japan. Du träffar andra studenter från hela världen när du ögnar igenom sida efter sida med manga i tidningsbutikerna, sörplar nudlar tillsammans på ramen-barer och sjunger karaoke under kvällarna i Tokyo. Ett gap year i Japan är ett garanterat nöje och en ovärderlig tillgång för din framtid.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.