Språkresa till Freiburg: Shopping

ESL - Shopping
Kaiser-Josef-Straße och de kringliggande gatorna är Freiburgs största shoppinggator där du kan hitta de stora varumärkena. Varje vardag och lördagsmorgon på Münsterplatz (freiburg.de) erbjuds ett fantastiskt utbud av färska livsmedel och blommor på en stor bondemarknad. Det finns också månatliga loppmarknader och enstaka nattmarknader (öppna till midnatt) på Messe Freiburg. I centrum tillgodoser flertalet butiker det höga studentantalet och därför är nya och second-hand bokhandlar en vanlig syn. Kartoffelmarkt i närheten av Stadttheater har ett par stånd där det säljs olika hippytillbehör och kläder. Från mitten av november tar julmarknaden över tre torg i centrum.

Det finns mycket mer att spendera dina pengar på i Freiburg, bortsett från fantastiska affärer – kolla 10 saker att göra i Freiburg för under € 20.
Bild: Lendog64 (CC BY-SA 2.0)
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.