Språkresa till Freiburg: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
26/1 - 29/1 2020: Freiburgs internationella kulturbörs
Vad hittar du på en internationell kulturmarknad? Evenemanget utlovar allt från stora skådespel till små godbitar du kanske skulle missa i det dagliga livet.

29/3 2020: Freiburg Marathon
Tillsammans med en sportutställning är maratonloppet din chans att springa tills att dina knän och bröstvårtor plågas. Centrum är fullt av aktiviteter.

15/5 - 25/5 2020: Freiburgmässan
Två gånger om året står Freiburg värd för en mässa för hela familjen, med fyrverkerier, karuseller och över 120 utställningsmontrar. Höstmässan äger rum i oktober.

1/7 – 6/7 2020: Freiburger Weinfest
Münsterplatz är fylld med lokala viner för att under sex dagar sniffa, sippa, snurra och smaka. Du får tillfälle att smaka typisk, lokal mat som Flammkuchen, Münsterwurst, etc.

15/7 - 2/8 2020: Zelt Musik Festival
Genom att ha fört live-musik till Baden-Württemberg sedan 1983 är Zelt Musik Festival höjdpunkten i den lokala musikkalendern. Tidigare event har inkluderat alla från Cypress Hill till Chris de Burgh.

Slutet av november till jul 2020: Julmarknad
Freiburg är härligt vintertid... under Christkindlmarkt fylls den friska och klara luften med doften av glögg och kanel medan lokalbefolkning och besökare tar sig ut på gatorna och strosar runt bland stånden som säljer hantverk från Schwarzwald.
Bild: Orest Shvadchak (CC BY-SA 2.0)
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.