Språkresa till Berlin: Höjdpunkter 2020

20/2 – 1/3 2020: Berlinalen
Det officiella programmet för Berlins internationella filmfestival visar ca 400 filmer per år, framför allt internationella eller europeiska premiärer. Film av alla typer, längd och format finner här sin plats i olika kategorier.

29/5 – 1/6 2020: Berlins kulturkarneval
Kulturkarnevalen visar Berlins kulturella och etniska mångfald. Ut på gatan och fira!?

28/6 – 5/7 2020: Berlins modevecka
Berlin är en hip stad året runt för världens unga och konstnärliga, men speciellt så under modeveckan. (Det genomförs även en i januari (13/1 – 17/1)

25/7 2020: Christopher Street Day
Den årliga HBTQ-paraden hölls ursprungligen till minne av upploppen I Stonewall, New York. Numera, även om det fortfarande finns ett politiskt budskap, ligger vikten på att ha roligt.

29/8 2020: Museernas långa natt
Två gånger om året håller runt 100 av Berlins museer öppet till långt in på natten för ”Museernas långa natt”. Du kan köpa en biljett som täcker inträdet till alla museerna och till kollektivtrafiken mellan dem. (lange-nacht-der-museen.de)

Slutet av november och fram till jul 2020: Julmarknader
När de kalla kvällarna börjar, finns det inget som en ångande het mugg Glühwein för att värma själen. Julmarknaderna (Weinachtsmärkte) dyker upp runt om i staden, inklusive invid Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, Breitscheidplatz och Charlottenburg.
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.