Språkresa till Valencia: Shopping

ESL - Shopping
Valencia har gott om moderna, luftkonditionerade shoppingcentra där köpsugna kan plocka bland alla de stora, internationella klädesaffärerna plus spanska märken som Desigual, Mango och Zara, där du hittar mycket billigare priser än utomlands. El Saler är ett, mitt emot Konst- och vetenskapsstaden och Nuevo Centro är ett annat gediget alternativ på andra sidan staden.

Samlare kan gå till Lladrófabriken, där de berömda porslinsfigurerna tillvekas, för en gratis rundtur och besök på fabrikens outlet.

Hipsters älskar den månatliga Mercado de Palo Alto i Real- eller Viverosträdgårdarna med food trucks, diskjockeys och marknadsstånd som säljer kläder och smycken. För en riktigt lokal upplevelse, kolla in Rastro de Mestalla, en mångskiftande loppmarknad, som på söndagarna hålls på parkeringen till Mestalla fotbollsstadion.

Vill du ha fler insidertips om bra saker att göra i Valencia? Läs vår blogg om 10 saker att göra i Valencia för under 20 euro.
 
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.