Språkresa till Valencia: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
5/1 2020: Tre vise männens parad
Det klassiska firandet av trettondagen är en av Valencias största festivaler. Vagnarna som bär de tre konungarna och deras medhjälpare kastar sötsaker till barnen och deras familjer under det att processionen går längs Jardines de Turia med start vid Konst- och vetenskapsstaden innan den går mot stadens historiska centrum, för att avsluta på Plaça de l’Ajuntament.
 
22/1 2020: San Vicente Mártir
En av Valencias mer traditionella helgdagar som hedrar Valencias skyddshelgon med en religiös procession genom stadens historiska centrum.
 
22/2 - 27/2 2020: Karneval
Välj en tokig kostym och delta i festligheterna! Utöver en serie parader, kallade ruas, över hela staden, kan du också gratis njuta av gatukonserter, fester och kostymtävlingar.
 
15/3 - 19/3 2020: Les Falles
Valencias mest betydande festival och en av världens mest egendomliga. Les Falles är en erfarenhet att göras en gång i livet! Det första steget i festivalen är att placera hundratals falles (detaljrika papier-mâchéfigurer) runt om i staden. Fota så många som möjligt eftersom de inte kommer att vara länge! På festivalens finalkväll (la cremà), sätts eld på alla skulpturerna utom den vinnande falla. Dessa otroliga lågor och den festliga atmosfären gör detta till en oförglömlig natt!
 
16/4 - 10/4 2020: Heliga veckan
Även om den firas intensivare i södra Spanien, har Valencia också sina egna religiösa processioner under veckan fram till påsk. Titta på en för en verkligt unik kulturell upplevelse.
 
23/6 - 24/6 2020: San Juan
För att markera att sommaren börjar, ger sig valencianarna av till stranden för en kvällspicknick, öppen eld, fyrverkerier och dans till soluppgången. Detta är en sant magisk natt!
 
1/7 - 31/7 2020: Julifestival
Vad kan man inte gilla med en månadslång sommarfestival? Kolla in feria de julio-programmets evenemang från fria utomhuskonserter till pop-up markets, mat- och vinavsmakningar, en resande nöjespark och mycket mer.
 
26/7 2020: Blomsterslaget
Höjdpunkten på Valencias julifestival är utan tvekan det berömda batalla de las flores. Paraden, sammansatt av cirka 30 vagnar kör i procession genom Jardines de Turia och fyller gatorna med solnedgångsfärgad matta av nejlikor. Köp en plats så att du verkligen kan njuta av denna blomsterfestival!
 
18/8 - 22/8 2020: Rototom SunSplash, den europeiska reggaefestivalen
Europas största reggaefestival hålls i Benicàssim, litet mer än en timmes tågresa uppför kusten från Valencia. Musikälskare, missa inte detta!
 
26/8 2020: La Tomatina
I den lilla staden Buñol, en timme med tåg eller en halvtimme med bil från Valencia hålls denna Spaniens näst mest berömda festival efter tjurrusningen i Pamplona. Deltagarna, alla klädda i vitt tillbringar en timme med att kasta tomater på varandra i ett kladdigt slag. Eftersom festivalen har blivit internationellt alltmer populär och kapaciteten är begränsad i den lilla staden, måste du skaffa biljett om du vill se La Tomatina på nära håll!
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.