Språkresa till Panama City: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
9/1 – 19/1 2020: Feria de las Flores y del Café (Boquete)
Tusentals människor kommer till Boquete för att besöka en av de mest spektakulära blomsterfesterna i världen. Det finns även en orkidéfestival i april.

12/1 – 18/1 2020: Panama Jazz Festival
Huvudstadens jazzfestival blir större och bättre för varje år och drar artister från runt om i Amerika och världen. Förutom uppträdanden ligger fokus på utbildning med massor av workshops.

13/2 – 16/2 2020: Jazz- och Bluesfestival i Boquete
I en underbar, naturlig miljö, håller denna lilla stad en viktig musikfestival och ger 100 % av vinsten till lokala skolor för att förbättra musikutbildningen. Njut av den livliga atmosfären och verkligt bra musik!

19/2 – 22/2 2020: Karneval
De två största karnevalsfirandena går av stapeln i huvudstaden och i Las Tablas, men Bocas del Toro erbjuder också några stora evenemang under karnevalen, som en reggaefestival. Galna dagar!

18/9 – 23/9 2020: Feria Internacional del Mar (Bocas del Toro)
Ett årligt firande av havet i en av Panamas mest attraktiva strandstäder.

November 2020: Självständighetens månad(!)
Det blir inte mycket arbetat under november månad i Panama på grund av antalet nationella helgdagar. 3:e november är självständighetsdagen (från Colombia), 4:e november är flaggdagen, 5:e november Colóns dag, 10:e november ”Primer grito de Independencia de la Villa de los Santos” och 28:e november självständighetsdagen (från Spanien).
Bilder: Luis Peréz (CC BY 2.0), LASZLO ILYES (CC BY 2.0), J C (CC BY-ND 2.0)
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.