Språkresa till Barcelona: Shopping

ESL - Shopping
Gatorna i Born, runt Rec och Flassaders, blir allt populärare med Barcelonas eleganta shoppare, medan gator och passagerna i Barri Gotic bjuder på något för alla - de lokala konditorierna är särskilt imponerande (att dricka choklad är utsökt). Om du har för avsikt att fylla resväskan med det senaste modet, kan du få tag på många internationella märken som Zara, & Other Stories, Uniqlo och Urban Outfitters, men även små boutiquer med nischprodukter som MiiN, specialiserad på koreansk kosmetik på det 5 km långa shoppingstråket, vilket sträcker sig från Las Ramblas upp till Avenida Diagonal via Plaça de Catalunya och Passeig de Gràcia. Och, som nämnts i våra Barcelonatips, är La Boqueria-marknaden platsen att gå till för frukt, kött, skaldjur och ett smakprov på katalanska traditioner.

Det finns mycket mer att spendera dina pengar på i Barcelona bortsett från otroliga affärer - kolla in 10 saker att göra i Barcelona för under 20 €.
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.