Språkresa till Tokyo: Shopping

ESL - Shopping
Tokyos järnvägsstationer är ofta bra platser att starta ditt sökande efter de bästa affärerna. Yokochogränderna (se Sevärdheter i Tokyo) finns i allmänhet i närheten och erbjuder allt från sake till koreanska prydnadssaker. På Tokyo Station bjuder ett underjordiskt shoppingcenter ut lyxmärken, men även massor av prisvärda varor. Området runt Akihabara Station är känt som Denkigai, eller Electric Town. Det är hjärtat av japansk otakukultur med maid cafés, cosplaybarer och underground idol-teatrar. Nakamise är ett av de äldsta shoppingcentren i Japan och är bra för att hitta japanska souvenirer som yukata, nyckelringar och solfjädrar.

Det finns mycket mer att spendera dina pengar på i Tokyo bortsett ifrån fina affärer – kolla 10 saker att göra i Tokyo för under 2 000 yen.

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.