Språkresa till Nice: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
15/2 - 29/2 2020: Karneval i Nice
På den stora paraddagen tar sig 18 vagnar sakta fram genom gatorna mot Place Masséna. Dag och natt, med underhållning av över 1 000 musiker och dansare från hela världen, är detta en fantastisk plats för att njuta av en karneval.

8/3 - 15/3 2020: Paris - Nice 2020
Denna cykeltävling hålls varje år sedan 1933. Loppet startar i västra Paris och slutar i Nice. Detta är en av de viktigaste cykeltävlingarna efter Tour de France.

Mitten av juni 2020: Nice på rullskridskor
Skridskoåkare tar över Promenade des Anglais som en flock lycraklädda vilddjur på hjul.

14/7 2020: Nationaldagen
Det stora firandet av allt franskt, på dagen då nationen sade adjö till feodalism och välkommen till frihet, jämlikhet och broderskap. Konserter och fyrverkerier pågår hela dagen.

17/7 - 21/7 2020: Nice jazzfestival
Denna festival som blandar jazz med electro, hip hop och funk, äger rum i den vackra trädgården bredvid L’Eglise et Le Monastère Notre Dame i Cimiez och är mycket cool!

13/9 2020: Ironman
Anslut dig till mängden för att se deltagarna svettas i olika utmaningar: brant triathlon, simning i Medelhavet, cykling genom Alperna och löpning genom de underbara gatorna i Nice.

September 2020: Fotografiernas september
Varje år, sedan 1987, genomför Théâtre de la Photographie et de l’Image en serie evenemang för att fira fotokonsten.

December 2020: Julmarknad
Julmarknaden (Village de Noël Nice) hålls vanligtvis på Place Massena. Här hittar du hantverk och olika spel för barn. Hela staden är upplyst under denna tid, julstämningen kommer att fylla dig!
 
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.