Språkresa till Montreal: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
16/1 – 1/2 2020: Igloofest
Tänk dig dansande yetis, glödande igloos och dunkande elektronisk musik i Montreals Old Port. En av stadens mest uppslupna musikfestivaler. Bylta på dig!
 
18/1 – 9/2 2020: Snöfestival
På en ö mitt i Sankt Lawrencefloden, äger denna ”snöfestival” rum i Parc Jean-Drapeau, som årligen förvandlas till ett vintrigt underland. Kälkåkning, skridskoåkning, bågskjutning, en lekplats i formen av ett piratskepp av is och mycket annat väntar älskare av kallt väder!
 
20/2 – 1/3 2020: Montreal i ljus
Vem har sagt att man måste stanna inomhus på vintern? Denna enorma festival kombinerar matevenemang, fyrverkerier, ljusprojektioner, musik, teater, cirkus och dans och kulminerar i Nuit Blanche, med hundratals gratisaktiviteter.
 
21/5 – 24/5 2020: Montreals ölfestival
Fukta strupen på denna fantastiska ölfestival, mitt i Montreals centrum, på Palais des Congrès, en modern utställningsmässa med massor av bryggerier. Inträdet är gratis, men du måste köpa provsmakningskuponger.

31/5 2020: Montreals museidag
Med gratis inträde till fler än 30 museer, gratis användande av Bixi-lånecyklarna och gratis transport mellan museerna, finns det ingen anledning att inte utnyttja detta fantastiska tillfälle!

12/6 – 14/6 2020: Kanadas Formula 1 Grand Prix
Racerfantaster samlas år efter år när de berömda Formula 1-förarna tar sig till Montreal. Biljetterna kan kosta mycket, så boka tidigt om du är en verklig entusiast!
 
25/6 – 4/7 2020: Montreals internationella jazzfestival
Gratis utomhuskonserter, mer än 1 000 shower, food trucks och naturligtvis världens bästa jazzmusiker, väntar dig på denna prestigefyllda festival.
 
15/7 – 26/7 2020: Skrattfestival
Denna internationellt kända komedifestival tar över Montreal under större delen av juli, med stora komikernamn som drar mycket folk. Insidertips: anmäl dig som volontär för att uppleva festivalen inifrån!
 
1/8 – 31/8 2020: Montreals mode- och designfestival
Utnämnd till det största utomhusevenemanget inom modedesign, drar denna kanadensiska catwalk till sig konstnärer från jordens alla hörn. Det finns massor av fria aktiviteter och shower om du inte har råd med biljetter till de finaste evenemangen!
 
27/8 – 7/9 2020: Montreals filmfestival
Med filmer från hela världen, hedrar denna internationella filmfestival nya, oberoende och äventyrliga filmprojekt på biografer över hela Montreal, inklusive en utomhusbio.
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.