Språkresa till Montpellier: Shopping

ESL - Shopping
Vare sig du föredrar megashoppingcentra, fullpackade med de senaste märkesaffärerna, eller att shoppa i små boutiquer längs de soldränkta stadsgatorna, har Montpellier någonting för dig. Om det senare är mer din stil, gå då till Rue de la Loge in den historiska stadskärnan med dess typiska huvudgatsbutiker bredvid unika boutiquer och pittoreska kaféer, där du kan pausa med en café au lait eller en pastis.

Stadens mest centrala shoppingcenter är Le Polygone, ett stenkast från den centrala Place de la Comédie. Här finner du internationella och franska märken liksom det alltid lika populära varuhuset Galeries Lafayette, plus några matställen.

På andra sidan stan, men lättåtkomligt med spårvagn (som går rakt igenom centrum), erbjuder Centre Commercial Régional Odysseum ett akvarium, ett planetarium, en laserdome, en skridskobana och en trampolinpark, i tillägg till en rad affärer och matställen.

Älskar du den där känslan av tillfredsställelse när du gjort en bra affär? Läs vår blogg om 10 saker att göra i Montpellier för under 20 euro.
 
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.