Språkresa till Montpellier: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
9/5 2020: Breakdance Battle of the Year
Battle of the Year (BOTY) är en hip hop- och breakdancetävling med mycket energi och höga insatser mellan de bästa dansgrupperna i Frankrike. Glöm inte att använda ditt studentkort för rabatterat inträde!
 
20/5 – 24/5 2020: International Festival of Extreme Sports (FISE)
Framställt som ”Europas största freestylesportsevenemang” inkluderar detta evenemang cykelcross, motocross, slopestyle mountain biking, skateboarding, wakeboarding och rullskridskoåkning, allt uppbackat av musik med levande DJs och en otrolig atmosfär! Inträdet är fritt, men du måste ladda ner en biljett för att komma in.
 
29/5 – 27/6 2020: Teaterfestival Le Printemps des Comédiens  
Denna fantastiska teaterfestival förenar cirkus, kabaré, teater och musik, allt med de andlöst vackra Domaine d’Ors trädgårdar som bakgrund. Med föreställningar på Domaine d’Ors teater, på en amfiteater utomhus och under de blinkande ljusslingorna som hängts upp i trädgårdarna, är detta ett helt unikt sätt att uppleva teater!
 
9/6 – 14/6 2019: Live Architecture Festival
En fantastisk kombination av modern och historisk arkitektur som ger dig tillfälle att lära känna samtida konstverk och installationer i några av Montpelliers mest historiska byggnader. Det är ett häpnadsväckande sätt att upptäcka delar av staden som vanligtvis finns bakom lyckta dörrar!
 
20/6 – 8/7 2020: Montpelliers internationella dansfestival
Passa på att besöka några av gratisshowerna som är en del av detta massiva dansevenemang. Med deltagande av över 300 dansgrupper finn det något för var och en!
 
10/7 – 30/7 2020: Tohu-Bohu Electronic Music Festival
Vad kan vara bättre än en sommarfestival med elektronisk musik? Några av Frankrikes bästa DJs samlas på Place Georges Frêche för tre dagars gratismusik.

8/9 – 20/9 2020: Arabesque Festival
Denna festival som framhåller Frankrikes kulturella mångfald, ägnas åt arabisk konst med musik, dans, teater, film, berättarkonst och kalligrafi i Domaine d’Ors park och teater.
 
16/10 – 24/10 2020: International Festival of Mediterranean Cinema (Cinémed)
Efter Filmfestivalen i Cannes, är detta Frankrikes viktigaste filmevenemang. Med visningar över hela staden, berömda skådespelare och röda mattor, partyn och mycket mer, är detta en fantastisk tidpunkt att vara i Montpellier!
 
November 2020: Upplyst stad
Denna otroliga ljus- och ljudfestival lyser upp Montpellier under 3 kvällar på senhösten. Titta på ljusspelen på några av Montpelliers mest berömda byggnader plus musik och mycket mer.
 
1/12 – 28/12 2020: Montpelliers julmarknader
Montpellier är förtrollande i december med dess charmiga julmarknader i parken Esplanade Charles de Gaulle och på Place Laissac. Besök parken på kvällen när den lever upp med julljus och handla presenter bland hantverksbodarna som säljer lokala produkter. Du kan också prova på karnevalsattraktionerna, se en gratisshow och värma dig med en ångande kopp vin chaud (glögg).
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.