Språkresa till Vancouver: Shopping

ESL - Shopping
South Main är platsen för Vancouvers mer innovativa modebutiker speciellt mellan 19th och 23rd Avenue. Gastown är också utmärkt för att gå och titta i småbutiker och även klädesaffärer. I området kan du hitta Fluevogs skoaffär (på 65 Water Street)… även om den större affären på 837 Granville Street verkligen är något att se. För det senaste modet är det bara att besöka Robson Street där du hittar de kändaste märkenas egna butiker.

Om du söker en annorlunda shoppingerfarenhet finns det alltid något på de populära marknaderna och butikerna på Granville Island. Om shoppingen blir för mycket finns det alltid en skön plats att sitta och dricka en kopp kaffe också. Chinatown och Punjabimarknaden erbjuder något helt annat och på kvällarna i Chinatowns marknader finns det alltid under sommaren något roligt evenemang.

Etnisk konst med allt från sniderier, totempålar, smycken, målningar och annat, hittar du i flera gallerior över hela staden, men området känt som ”Gallery Row” i södra Granville är speciellt bra att besöka. Hills Native Art Gallery i Gastown är också en populär galleria att besöka.

Pröva dessa 10 aktiviteter du kan göra i Vancouver för under $20. 

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.