Språkresa till Vancouver: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
26/2 2020: Vårfestivalsparad i Chinatown
Upptäck Kina i Vancouver under denna kulturfestival som firar det kinesiska nyåret. Det är ett glädjefullt evenemang där huvudattraktionen är de färgsprakande drakarna. Ett stort antal kineser samlas för att titta på lejondanserna, marschorkestrarna, kampsportföreställningar och utklädda människor som marscherar nerför gatan.

17/3 2020: Keltisk festival och parad
Den årliga St Patrick’s Day-festivalen är den största gratis franskspråkiga keltiska festivalen i Nordamerika, som drar folk från alla kulturer och bakgrunder, åldrar och levnadsöden till Vancouvers centrum. Både de som går i paraden och de som tittar på, bidrar till denna glada, färgrika (gröna) och fantastiska upplevelse av bild och ljud. På paraden får alla kontakt med sitt inre keltiska jag!

19/4 2020: SunRun
Ett 10 kilometerslopp som är ett av Kanadas största sedan starten 1985. Evenemanget främjar en hälsosam och aktiv livsstil för personer i alla åldrar och drar tusentals löpare till Vancouvers gator.

11/6 - 26/9 2020: Bard on the Beach
Bard on the Beach är en festival till William Shakespeares ära, som började 1990. Sedan dess har den växt och blivit en av Kanadas största, inte vinstdrivande professionella Shakespearefestivaler. Ett antal tält reses för föreställningarna och olika workshops som pågår samtidigt som föreställningarna av Shakespeares verk.

19/6 - 21/6 2020: Internationella drakbåtsfestivalen
Med start torsdag eftermiddag med den färgsprakande ”Eye-dotting Ceremony” och kvällens öppningskonsert, fortsätter festivalen under två ytterligare dagar av underhållning non-stop på World Beat Stage: fantastisk mat, aktiviteter för barn, konstinstallationer, uppträdande av Interactiv Circus, shopping och, naturligtvis, drakbåtstävling av högsta kaliber.

19/6 - 28/6 2020: Vancouvers internationella jazzfestival
Den årliga jazzfestivalen omfattar 400 individuella föreställningar, inkluderande gratiskonserter och drar till sig 400000 besökare varje år. Det bjuds på mer än jazz, som kompletteras av funk, latin och fusion.

1/7 2020: Canada Day Parade
Detta prisvinnande evenemang, som presenteras av Vancouvers Hamn, är det största firandet av Canada Day utanför huvudstaden Ottawa. Canada Day vid Canada Place samlar folk från olika samhällsgrupper för att fira det speciella band som att leva i ett av de bästa länderna i världen knyter och hylla deras frihet, värderingar och mångfald. Med den populära dagtidsfestivalen, kvällsparaden och de två samtidiga fyrverkerierna, är Canada Day och Canada Place det bästa sättet att fira nationens födelsedag!

19/7 – 2/8 2020: Vancouvers Prideparad och Festival
Prideparaden och festivalen är en uppvisning i mångfald och är inte bara för HBTQ. Fester, kryssningar, en parad och ett enormt finalarrangemang gör Vancouver Pride till ett fantastiskt evenemang både för besökare och för lokalbefolkningen.

25/7 – 1/8 2020: Ljusfest med fyrverkerier
Varje år inbjuds tre länder att medverka med fyrverkerier till musik. Tillsammans med de spektakulära explosionerna ovanför English Bay, bjuds på en rad evenemang inom sport, kultur och musik under titeln ”SHOREfest” under festdagarna. Vem blir nästa vinnare?

Augusti - september 2020: The Pacific National Exhibition (PNE)
Detta har varit ett av Vancouvers årliga traditionella evenemang under mer än 100 år. Denna ideella organisation är värd för en 17 dagars sommarmarknad i nöjesparken Playland med karuseller, levande underhållning och matstånd.

3/9 - 13/9 2020: Vancouver International Fringe Festival
Vancouver Fringe Festival drar till sig alla typer av artister från British Columbia och längre ifrån i en egendomlig och underbar blandning av skådespel. Festivalen har ingen jury och de skådespel som visas upp väljs genom lottning, så du vet egentligen aldrig vad du kommer att få uppleva!

6/12 2020: Jultomtsparaden
Detta festliga evenemang inkluderar många organisationer och företag och är den största julparaden som genomförs i västra Kanada och betraktas som starten på julsäsongen.

December 2020: Ljusfestival
En årligen återkommande tradition, där över en miljon ljus dekorerar Van Dusen Botanical Garden. En helt enkelt underbar syn i den frostiga vinterluften.
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.