Språkresa till Valletta: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
21/2 – 25/2 2020: Karneval 
Med evenemang som genomförs huvudsakligen i Valletta, Nadur Gozo och Floriana, är Karnevalen ett av de stora datumen i den maltesiska kalendern. Dans, musik, uppträdanden och shower bringar glädje till gatorna.

24/4 – 5/5 2020: Malta International Firewires festival 
Hålls i Marsaxlokk, Golden Bay och den vackra Grand Harbour i Valletta, där Malta Fireworks Festivals uppmanar internationella team att sätta upp fyrverkerier och musik.

19/6 – 20/6 2020: Għanafestival
Għana är det maltesiska namnet för öns egen folkmusik. Varje juni presenterar denna tredagarsfestival ett program med olika musikstilar av lokala musiker, speciellt folkmusik, men hit kommer också artister från andra medelhavsländer.

19/6 - 4/7 2020: Malta Arts Festival 
Njut av ett stort utbud av föreställningar av maltesiska och internationella konstnärer på arenor som Mediterranean Conference Centre, MITP-teatern och St. James Cavalier Centre for Creativity i Valletta. Många evenemang är gratis.

13/7 - 18/7 2020: Malta International Jazz Festival 
Inkluderar en line-up av de bästa maltesiska och internationella artisterna från platser som Brasilien, Afrika och Mellanöstern, som ger festivalen en eklektisk mix av olika jazzstilar.

21/9 2020: Självständighetsdagen 
Fester och fyrverkerier över hela ön för att fira Maltas självständighet efter århundraden av dominans från andra länder, senast Storbritannien. Dagen börjar med en högtidlig mässa vid St. John’s Cathedral. 

Oktober - november 2020: Medelhavsfestival
Detta årliga firande går av stapeln på den mytiska ön Gozo och erbjuder sina besökare ett urval arrangemang: opera och andra konserter, föredrag, guidade promenader på antika och historiska platser, utflykter, mat- och dryckevenemang, samt konstutställningar.
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.