Språkresa till Sydney: Shopping

ESL - Shopping
Oxford Street i Paddington är ett fantastiskt ställe att shoppa på i Sydney. De trädkantade bakgatorna är fyllda av fina små boutiquer, mysiga kaféer och restauranger. Utanför centrum har Darlinghurst och Surry Hills ett brett utbud av originella boutiquer och ett växande antal loppmarknader som är öppna in på kvällarna, så att du kan shoppa med en öl i handen, medan en DJ spelar. Newtown är alltid populärt bland studenter som studerar engelska i Sydney, inte bara för shopping utan också för dess festivaler och billiga mat. I Cabramatta (se våra  bons plans ESL), finner du unikt hantverk och asiatisk import inkluderande tyger och livsmedel. Darling Harbour är perfekt för exklusivare shopping och ett trevligt ställe att tillbringa kvällarna.

Det finns mycket mer att spendera dina pengar på i Sydney bortsett ifrån fina affärer – kolla 10 saker att göra i Sydney för under AU$20.
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.