Språkresa till Sydney: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
8/1 - 26/1 2020: Sydneyfestivalen
Varje januari livar Sydneyfestivalen upp och transformerar Sydney med ett vågat kulturfirande baserat på högsta kvalitet och stora idéer. Programmet är ett kalejdoskop i sin mångfald, från burlesk cirkus till Chicago rap eller holländsk teater, från samtida dans till familjeprogram och traditionell konst av ursprungsbefolkningen. Programmet omfattar runt 370 föreställningar och ca 100 evenemang med över 700 artister på fler än 30 scener varje år.

25/1 - 9/2 2020: Det kinesiska nyårsfirandet
Sydneys stora kinesiska befolkning, firar starten av råttans år med en serie evenemang, inklusive gatumarknad, drakbåtstävling och vibrerande gatuparad. Alla är välkomna!

26/1 2020: Australia Day
Sydneys centrala affärskvarter (CBD), är platsen att vara på när landet hedrar minnet av den första flottans ankomst till Sydneybukten 1788. Hamnen är värd för olika båttävlingar och på kvällen blir det ett spektakulärt fyrverkeri.

14/2 - 1/3 2020: Fasteparad
Veckor av HBTQ-arrangemang avslutas med Sydneys Fasteparad och fest.

3/4 - 14/4 2020: Sydney Royal Easter Show
Sydney Royal Easter Show är Australiens största årliga evenemang som drar till sig nära 900 000 människor varje år. Det är ett firande av australiensk kultur, från gamla landsbygdstraditioner till dagens moderna livsstil och ger var och en en unik upplevelse. Varje år kommer landsbygd och stad samman för att roas av jordbrukstävlingar, djurupplevelser, underhållning, upptåg, shopping och mycket mer.

22/5 – 13/6 2020: VIVID Sydney
Vivid Sydney är ett unikt årligt evenemang med ljus, musik och idéer, där många av världens mest betydande kreativa forum, gratis offentliga utställningar utomhus av ljusskulpturer, ett fantastiskt samtida musikprogram och den spektakulära ljussättningen av ”seglen” på Sydneys operahus, visas upp.

3/6 - 14/6 2020: Sydneys filmfestival
Denna 12-dagars festival visar spelfilm, kortfilm, dokumentärer och animationer från hela världen. Ett toppentillfälle att se filmer som inte kommer till din lokala biograf.

Oktober – november 2020: Skulpturer vid havet
Strandpromenaden från Bondi Beach till Tamarama Beach förvandlas till en två kilometer lång nutidsutställning av över 100 skulpturer av konstnärer från Australienf och övriga världen.

20/12 2020: Woolworths Carols i The Domain
Julsånger I The Domain är Australiens största gratis julkonsert. Den hålls i The Domain-parken, showen kommer att hjälpa dig att komma i julstämning med uppträdanden av en mängd artister.

31/12 2020: Nyårsafton
Titta in i framtiden i en av de första större städerna i världen som välkomnar det nya året … du kan skicka gott-nytt-år-hälsningar flera timmar innan dina vänner hemma. Fyrverkerierna är legendariska!
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.