Språkresa till St. Julian's: Shopping

ESL - Shopping
De smala gatorna i centrala Valletta innehåller många av de bästa butikerna på ön och du kan hitta mode, musik och souvenirer för alla smaker. Republic Street och Merchants Street är de stora shoppingdestinationerna. I Sliema är Tower Road, Bisazza Street och the Strand huvudgatorna. Många butiker håller stängt 13:00 till 16:00 på grund av värmen och öppnar igen under kvällen. Köpcentra har börjat dyka upp på öarna, bland annat Arkadia på Gozo, The Point i Sliema, Baystreet Shopping Complex i St. Julians och Daniels Shopping Complex i Hamrun. Du hittar också en lokal marknad i byar och städer över hela öarna och dessa har länge stått i centrum för det lokala livet.

Men, man kan också använda sina pengar till annat än att shoppa ! Kasta ett öga på artikeln 10 saker att göra i Malta för under 20 EUR.
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.