Språkresa till San Francisco: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
8/2 2020: Kinesiska nyårets Festival
En San Franciscotradition sedan strax efter guldruschen, inkluderar paraden "Gum Lung" - en gigantisk drake som behöver mer än 100 personer för att fungera. En spektakulär dag bland stadens stora kinesiska befolkning.

8/4 - 21/4 2020: San Francisco International Film Festival
Kortfilm, dokumentärer, animerad film och elevfilmer, visas på denna festival som hållits sedan 1957. Detta evenemang är en plattform för de filmer som inte distribueras kommersiellt i USA och tar emot verk av de bästa artisterna inom internationell film.

7/6 2020: Triathlon Flykten från Alcatraz
Även om denna tävling endast rekommenderas för erfarna utövare, är den verkligen ett fantastiskt evenemang att titta på. Tävlingen består av 2,4 km simning från ön Alcatraz till stranden av San Francisco, ett 29 km långt cykellopp över kullarna, samt en 13 km lång löpning genom Golden Gate National Recreation Area.

Juni 2020: Union Street Festival
Unionen Street Festival är en av San Franciscos största årliga gratisevenemang med mer än 100'000 deltagare. Två etapper dånar av jazz och soul, medan gatan är fylld med konst och stånd.

27/6 - 28/6 2020: Pride
Med över 200 paradkontingenter, 300 utställare och mer än 20 scener och arenor, är den årliga Pride-paraden och -festivalen i USA: s HBTQ- huvudstad en stor sak!

12/10 2020: San Francisco Food Festival
Evenemanget samlar mer än 70 mikroentreprenörer, informella matförsäljare och kända kockar för att fira och främja bra snabbmat.

18/9 2020: Opera i parken
50 000 operafantaster besöker detta gratisevenemang som äger rum i Sharon Meadow Park. Det anordnades för att göra opera mer tillgängligt för en bredare publik. Ta med picknickkorgen och en flaska vin och slå dig ned för en eftermiddag med kvalitetsunderhållning.
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.