Språkresa till San Diego: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
1/2 - 29/2 2020: Museimånad
Kulturälskare, se upp! Under hela februari kan du besöka de museer du vill i San Diego till halva inträdesavgiften. Konst, vetenskap, musik, historia och mycket mer … kolla hela listan här.

31/5 2020: The Rock ”N” Roll Half Marathon
Att springa ett halvt maraton kan vara jobbigt. The Rock ”N” Roll Half Marathon löser skickligt eventuella motivationsproblem genom att placera ut liverockband varje kilometer längs loppet. Läs mer på.

5/6 - 5/7 2020: San Diego County Fair
För att smaka på det riktiga USA så finns det inget mer autentiskt än en marknad. San Diegos äger rum i juni och har levande musik, stånd, hästar och ett nöjesfält.

11/7 - 13/7 2020: San Diego Pride
Mer än 200 000 människor rör sig igenom Hillcrest och Balboa Park för att fira tolerans. Festen blir vild.  

22/7 - 26/7 2020: Comic-Con International
En enorm utställning för serietidningar, filmer och science fiction. Eventet för samman alla möjliga typer av särskilda gäster och en beundrande publik. En av eventets mest spektakulära delar är den ansträngning som deltagarna lägger på att klä sig som sina hjältar.  

25/9 - 27/9 2020: Miramar Air Show
Om du behöver en påminnelse om att man inte bråkar med den amerikanska militären så är det vad Miramar Air Show är. Titta på snabba flygplan när de på nära håll vrålar fram ovanför ditt huvud, kolla in militärutrustning och rocka loss till lite bra, gammal patriotisk gee-tarmusik. Pilotsolglasögon rekommenderas.

November 2020: Coronado Islands filmfestival
Denna kaliforniska filmfestival går av stapeln på halvön Coronado i San Franciscobukten. Den omfattar fyra dagar av filmvisning, kändismingel, fester med mat och vin, paneldiskussioner, musik och mycket mer! Se till att få se åtminstone en av de nya filmerna, eller gå och titta på en av de klassiska mästerverken!
 
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.