Språkresa till New York: Shopping

ESL - Shopping
New York är shoppingens huvudstad. De stora namnen utmed 5th Avenue och Madison Avenue är fantastiska för att titta I skyltfönstren eller om pengar inte är något problem, men du behöver inte ge ut en förmögenhet för att hitta något unikt I New York. West Village är perfekt för att botanisera och hitta presenter till vänner och familj (eller till dig själv). The Orchard Street Shopping District, som går från Houston till Canal utmed Allen, Orchard och Ludlow Streets, är fullt av fynd av lädervaror, skor och resväskor under veckan, men många affärer stänger på fredag eftermiddag och lördag, då de judiska affärsägarna håller Sabbat.

I East Village har St. Marks Place en permanent gatumarknad som erbjuder allt från tatueringar till engångssmycken. Union Square är ett bra ställe att hitta engångsprylar, eller ta en kaffe i solskenet. Om du är villig att gå en extra bit för att hitta ett fynd är The Garment District utmed 7th Avenue platsen att gå till för att hitta ”sample sales” där detaljister säljer ut överskottslager under en eller två dagar. Boutiquerna i The Meatpacking District och i SoHo har sortiment för smarta kunder, liksom de nya affärerna som dykt upp runt Nolita (norr om Little Italy). Nu har du litet att börja med…

Shopping är inte bara att fylla resväskan med fina nya kläder! Kolla vår lista 20 saker att göra i New York för under 20 dollar, som inkluderar allt från att paddla kajak till klassisk musik.
 
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.