Språkresa till New York: Höjdpunkter 2019

ESL - Höjdpunkter 2019
6/2 - 13/2 2020: New Yorks modevecka
En av de största modeveckorna i världen, kända som ”The Big 4”, tillsammans med Paris, London och Milano. Detta evenemang äger rum två gånger om året - i februari och i september - och presenterar internationella modekollektioner för köpare, pressen och allmänheten.

25/5 2020: Memorial Day Parade
Detta är inte bara en dag för att hedra de medborgare som tjänat USA i krigstid, med parader över hela New York, utan också ett sätt att officiellt starta vårsäsongen (med vårrea) och att välkomna det första veckoslutet då badstränderna officiellt öppnar för allmänheten.

9/6 2020: Museum Mile Festival
Nio muséer utmed 5:e avenyn, inkluderande Guggenheimmuséet och The Met, öppnar sina dörrar mellan klockan 18 och 21 för gratis inträde och skapar ett kilometerlångt kvartersparty med firande av bildkonsten.

20/6 2020: Sjöjungfruparad
En enorm parad på Coney Island, där utklädnaderna har vattentema, atmosfären är avslappnad och sjöjungfrurna (och dess manliga motsvarigheter, samt allt däremellan) ger sig in i leken.

28/6 2020: New Yorks Pridevecka
Varje år i juni flockas mer än en million människor på gatorna för att delta i de kulturella och festliga evenemangen som erbjuds under New Yorks Pridevecka. De viktigaste evenemangen sker på söndag och kulminerar med en enorm marsch och gatufest, där ett starkt politiskt budskap levereras i praktfulla maskeraddräkter.

4 juli 2020: Nationaldagsfirande
Självständighetsförklaringen avgavs officiellt den 4 juli 1776 och har årligen hedrats sedan dess. Under dagen firas allt amerikanskt med parader och grillfester, med Nathan's Hot Dog Eating Contest på Coney Island som en av de mest älskade tilldragelserna, som visas på TV över hela landet.

Det viktigaste kvällsevenemanget är Macys fjärdejulifyrverkeri. Det berömda varuhuset bjuder på ett legendariskt fyrverkeri, som skjuts upp från Hudsonfloden på västra sidan av Manhattan. Förra årets fyrverkeri bestod av mer än 1500 pjäser per minut under mer än en halv timme. Om du vill få en bra plats vid flodkanten för att titta, bör du anlända vid 5-tiden på eftermiddagen som senast, eftersom det blir trångt!

Juli - augusti 2020: Shakespeare i parken
Storskaliga produktioner av verk av William Shakespeare presenteras gratis på friluftsteatern Delacorte Theater i Central Park. I uppsättningarna medverkar ofta några av de mest talangfulla och populära skådespelarna.

31/8 - 13/9 2020: Tennistävlingen US Open i Flushing Meadows
En av de 4 stora, årliga tennisturneringarna, US Open i Flushing Meadows, där världens topptennisspelare slåss om några av denna sports största priser.

7/9 2020: Labor Day
Skolor, banker och postkontor stänger på Labor Day när Newyorkborna strömmar ut på gatorna för att fira det amerikanska folkets hårda arbete. Den andra lördagen i september startar en enorm parad på 44: gatan klockan 10 på förmiddagen och går utmed femte avenyn fram till 72:a gatan.

På Labor Day går även Brooklyn West Indian Carnival av stapeln och millioner deltagare dras till Crown Heights i Brooklyn.

10/9 – 20/9 2020: San Gennarofestival
Denna italienska elvadagarsfestival drar närmare 1 miljon besökare till Lilla Italien, för att fira den italiensk-amerikanska kulturen med levande musik, parader, matstånd och en canneloniätningstävling.

Första veckan i december 2020: Tändandet av julgranen
Julgranen vid Rockefeller Center är en världskänd symbol för julfirandet i New York. Tusentals samlas på de närliggande gatorna för att se när granen tänds och miljoner runt om i världen följer evenemanget på TV. Detta är inte bara ett av de bästa decemberevenemangen i New York, utan det finns också massor av saker att göra i omgivningarna.
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.