Språkresa till Montreal: Shopping

ESL - Shopping
Köpgalna måste hålla igen här! Den vackra Rue Saint-Catherine i Montreals centrum, är där du hittar stans Appleaffär plus alla typiska huvudgatuaffärer. (P.S. Visste du att märken som Herschel Supply Co. och stjärnmärket för yogakläder, Lululemon, är kanadensiska?).
 
Gå under jorden en regnig dag … mer exakt, till den underjordiska staden! En egendomlig samling av sammanbundna shoppingcentra där du finner mer än 33 kilometer tunnlar fulla av butiker till glädje för alla köplystna. Prova med att starta på Le Centre Commercial Eaton de Montréal vid Rue Saint-Catherine mitt i centrum.
 
Vintageälskare kan bege sig till den boho-chica stadsdelen Mile End, där det finns massor av second handbutiker som Empire Exchange, Annex Vintage, Citizen Vintage, Local 23 och Bohème Friperie, bara för att nämna några. Och glöm inte att ta en kopp italienskt kaffe på Café Olimpico för att samla krafter!
 
Om du gillar att göra bra affärer ska du läsa vår artikel om 10 saker att göra i Montreal för under 20 dollar, där du får ännu fler insidertips och inspiration.

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.