Språkresa till Melbourne: Shopping

ESL - Shopping
Den bästa shoppingen i centrala Melbourne hittar du i gränderna, Laneways, och i de två centrumarkaderna: Block Arcade (282 Collins Street) och Royal Arcade. Båda är vackra, gamla och handlar lika mycket om upplevelsen som att shoppa. Centra som Emporium Melbourne (287 Lonsdale Street) och The Galleria Shopping Plaza (385 Bourke Street) är populära mål i centrum. Queen Victoria Market är den största friluftsmarknaden på södra halvklotet och har varit igång sedan 1861. Fredag morgon är bästa tiden att besöka marknaden när den är som livligast. På Rose Street Artists’ Market (60 Rose Street, Fitzroy) kan du hitta lokal konst i original.

Förutom fantastiska affärer så finns det mycket mer att spendera sina pengar på i Melbourne - kolla in 10 saker att göra i Melbourne för under $20.
Bild: John Benwell (CC BY-ND 2.0)

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.