Språkresa till Melbourne: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
20/1 – 2/2 2020: Australian Open i tennis
Se världens förnämsta tennisspelare slåss i den australiska sommarhettan. Detta är en av de fyra årliga ”majors” och ett evenemang som inte bör missas.

26/1 2020: Australia Day
Firar årsdagen av ankomsten av den brittiska första flottan till Port Jackson, New South Wales 1788. Detta är en enorm, nationell fest. Många av ursprungsbefolkningen föredrar att kalla den ”Invasionsdagen”

15/3 2020: Australian Grand Prix
Ingenting kan riktigt förbereda dig inför ljudet av en F1-bil i verkligheten! Säsongsöppningen i Melbourne utstrålar en unik energi när lagen försöker att avslöja varandra.

25/4 2020: ANZAC Day
Ursprungligen instiftad för att hedra australiensare och nyzeeländare som stred i Gallipoli mot ottomanerna under första världskriget, är numera detta en dag för att minnas alla de som kämpat i krig.

8/6 2020: Drottningens officiella födelsedag
Hedrar drottningens födelsedag (helgdag i hela Victoria) sedan 1748. Denna firas över hela världen av vissa Samväldesländer.

Augusti 2020: Melbourne White Night
Inspirerad av St Petersburgs festival i Ryssland, drar Melbournes vita natt ut hundratusentals firare på gatorna till långt efter läggdags. Byggnader ljuspryds, det finns levande musik och i allmänhet händer en massa coola saker.

3/11 2020: Melbourne Cup
Du kan antingen titta på hästarna som springer omkring, eller rikta uppmärksamheten på det spektakulära uppbådet av hattar, klänningar, handväskor och kostymer som visas upp. Sprudlande vin och vadslagning uppmuntras.

25/12 2020: Juldagen
Njut av julen i solen! De flesta arbetsplatser har en fest och julgranar sätts upp över hela Australien. Missa inte att se julsångsframförandena, en tradition som startade i Melbourne så tidigt som 1938.
 
Bild: Bradmcs (CC BY 2.0)

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.