Språkresa till Manchester: Shopping

ESL - Shopping
De självständiga boutiquerna i Manchesters Nothern Quarter bjuder på en rolig, nyckfull shoppingupplevelse, medan de större märkena kan hittas runt King Street. Varuhuset Selfridges är utmärkt under realisationerna; för stora rabatter under hela året har The Lowry Outlet Mall ett överflöd av butiker som ger rabatter upp till 60 %. Är du ute efter bling så är välgörenhetsaffärerna i Wilmslow förvånansvärt bra… det är förorten där fotbollsspelarna och deras fruar bor och de lokala välgörenhetsaffärerna säljer deras avlagda designkläder. Det finns också vanliga marknader, som du kan hitta på manchester.gov.uk/markets.

Det finns mycket mer att spendera dina pengar på i Manchester bortsett ifrån fina affärer – kolla 10 saker att göra i Manchester för under 20 pund.
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.