Språkresa till Los Angeles: ESL:s Los Angelestips

LA Weekly Magazine

ESL - ESL:s Los Angelestips
LA Weekly Magazine (www.laweekly.com/) kan hittas överallt där tidskrifter säljs, och ger varje vecka tips om evenemang och andra events runt om i Los Angeles-området.
Var i publiken när en TV-show films, eller gå på en filmpremiär
Vill du bli en TV-stjärna? Tja, vi kan inte garantera det, men du kan säkert vara i publiken när en TV-show filmas. Till exempel kan du skapa ett gratis konto på 1iota.com och få gratis biljetter för att vara i studiopubliken för flera olika tv-program, bland annat Jimmy Kimmel Live och The Voice. Alternativ inkluderar tvtickets.com och tvtix.com.
ESL - ESL:s Los Angelestips
Om du vill vara nära de största stjärnorna, sker filmpremiärer hela tiden på Chinese Theater i Hollywood. Med lite tålamod och en del skicklighet för att navigera en folkmassa, kommer du vara säker på att se filmstjärnor och kanske även få en autograf. Några kändisar som setts av ESLs studenter på filmpremiärer nyligen i Hollywood inkluderar Katy Perry, Ryan Gosling, Emma Stone och Robert Downey Jr.

Kolla in väggmålningar

ESL - ESL:s Los Angelestips
Los Angeles är känt för sin gatukonst, och är ofta kallas "väggmålningshuvudstaden i världen." Det finns flera ställen att se graffiti muralmålningar inklusive Downtown, Fairfax och Melrose District, East LA. Om du gillar konst, och framför allt den stora, fria och högljudda typen, då LA är rätt plats för dig!

Se ett sportevenemang

ESL - ESL:s Los Angelestips
Trots att Los Angeles förlorade sitt professionella fotbollslag (som är amerikansk fotboll förstås) till Oakland, är det fortfarande hem för baseballaget Dodgers, Clippers och basketlaget Lakers, fotbollslandslaget Galaxy och 2012 års Stanley Cup-mästare Los Angeles Kings.
Öva din engelska och träffa lokalbefolkningen genom volontärarbete
Ett av de bästa sätten att möta lokalbefolkningen är genom volontärarbete, och Los Angeles erbjuder många möjligheter. Volontärarbetes möjligheter omfattar att hjälpa vid stora evenemang och festivaler, att arbeta med hemlösa, att städa parker och vandringsleder. Volontärmöjligheter kan hittas på flera webbplatser, inklusive:
 
 • volunteerlosangeles.org
 • laworks.com
 • volunteermatch.org

Saker att titta på, läsa, lyssna på

ESL - ESL:s Los Angelestips
Att titta på 
Chinatown (1974) Regi: Roman Polanski 
Blade Runner (1982) Regi: Ridley Scott 
The Big Lebowski (1998) Regi: Joel och Ethan Coen 
There Will Be Blood (2007) Regi: Paul Thomas Anderson 
Pulp Fiction (1994) Regi: Quentin Tarantino 

Los Angeles biografer
Chinese Theater (6925 Hollywood Blvd, tclchinesetheatres.com) är stadens mest berömda biograf och platsen för många premiärer, men det finns många, många alternativ om du vill se en film i LA. The Grove (189 The Grove, thegrovela.com) är en del av en populär shoppingby, medan Regal (1000 W Olympic Blvd, regmovies.com) och Arclight (6360 Sunset Blvd, arclightcinemas.com) också är stora destinationer. För indiefilmer är Cinefamily (611 North Fairfax Avenue, cinefamily.org), Quentin Tarantinos nya Beverly Cinema (7165 West Sunset Blvd, newbevcinema.com) och Nuart Theatre (11272 Santa Monica Boulevard,landmarktheatres.com) är svåra att slå.

Att läsa
LA Konfidentiellt av James Ellroy 
Double Indemnity av James M. Cain 
The Last Tycoon av F. Scott Fitzgerald 
Erections, Ejaculations, Exhibitions, and General Tales of Ordinary Madness av Charles Bukowski
ESL - ESL:s Los Angelestips
Att lyssna på
Appetite for Destruction av Guns N 'Roses
Californication av Red Hot Chili Peppers
Doggystyle av Snoop Doggy Dogg
Roxy & Elsewhere av Frank Zappa & The Mothers
The Trip av Art Pepper  
ESL - ESL:s Los Angelestips
Musikscener
För elektronisk musik på ljudsystem av högsta kvalitet, sticker två LA arenor ut. Avalon (1735 Vine Street, avalonhollywood.com) och The Exchange (618 S. Spring Street, exchangela.com) är stora, djärva och mycket högljudda, och locka stora namn från hela DJ världen. Detta är LA, det handlar om VIP-rum. I andra änden av intimitetsskalan, The Smell (247 S. Main Street, thesmell.org) är ett alkoholfritt uteställe för alla åldrar som lockar kommande lokala band i tajta jeans. Som namnet antyder, kan det kännas litet unket... men ändå OK. Några av de bästa festerna finns runt Echo Park, som har ett rykte om indiemusik. Echo och Echoplex (1822 W. Sunset Blvd, theecho.com), är konsekvent populärt. Om du vill njuta av lite klassiskt eller jazz, äger ofta de största evenemangen rum på Hollywood Bowl (hollywoodbowl.com). Det är tradition att ta en picknick och vin och njuta av den friska luften. Kolla in LA Weekly för vad som händer i staden.
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.