Språkresa till London : Shopping

ESL - Shopping
London är ett fantastiskt ställe att shoppa på, men de stora varuhusen Harrods och Selfridges är bara en del av historien. Den bästa tiden att besöka dessa varuhus är under realisationerna, som äger rum vanligtvis i slutet av december till januari och i slutet av juni till början av juli, då du kan hitta högt rabatterade fynd. Det samma gäller de stora affärerna på Oxford Street.

Oavsett vid vilken tidpunkt du gör din kurs i engelska i London, kan du hitta verkligt kreativ design – tillsammans med ett enormt utbud av gamla kläder och antikviteter – på Londons loppmarknader. Camden är populärt under veckorna, men Portobello Market på lördagarna och Brick Lane på söndagarna har ett enastående utbud och erbjuder dig den bästa chansen till att hitta unika gamla kläder.

Bortom Camden och West End kan du hitta många affärer med märkeskläder på Westfields shopping centre i West London eller på den närbelägna Kensington High Street, som är betydligt charmigare. Det är aldrig fel att shoppa i London!

Med så många härliga affärer i London, tänk på att lägga undan litet pengar för allt annat staden har att erbjuda. Kolla 10 saker att göra i London för mindre än "20 quid" (£20).
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.