Språkresa till London : Sevärdheter

Det finns så mycket att se i London, en stad där mode föds, där historia skapas och där du inte har någon ursäkt för att inte pröva på något nytt varje dag i veckan!
ESL - Sevärdheter
The South Bank & London Eye
Tag en promenad utefter Themsens södra strand mitt emot parlamentet i Westminster och njut av en av centrala Londons mest angenäma och lugna delar. The London Eye – ett gigantiskt hjul med 32 kabiner för besökare att åka i – är fantastiskt en klar dag och speciellt spektakulärt i solnedgången.

Parkerna

ESL - Sevärdheter
Londons parker är en central del av stadens identitet och de är gratis. Bland mycket annat kan du lyssna till talarna vid Speaker’s Corner (mer än en påstår sig vara Jesus, de kan inte alla ha rätt!), hyra solstolar i Hyde Park, simma i dammarna i Hampstead Heath, delta i en fotbollsmatch i Greenwich Park eller träffa pelikanerna i St James Park. Om du ska lära dig engelska i London på sommaren, är en cricketmatch aldrig långt borta. För en heldag cricket kan du köpa biljetter till en match hos Lords of The Oval och njuta av skådespelet från världens näst populäraste sport. 

The Tower of London

ESL - Sevärdheter
Towern – ett av de genuint omistliga turistställena i London – har en lång och hemsk historia, som går tillbaka till Wilhelm Erövrarens ankomst från Normandie, 1066. Numera, och även om det inte är den billigaste av Londons attraktioner, är det en utmärkt plats att lära sig om den brittiska kungliga familjen och om Londons historia.
Fotboll
Om du kan få tag på biljetter till en match i Premier League, kommer du inte att bli besviken. De främsta klubbarna i London är Arsenal, Chelsea, Fulham och Tottenham Hotspur. Vissa klubbar, däribland Arsenal, har ett bytessystem på sina webbsidor, där du kan köpa en biljett från någon som har säsongsabonnemang och som inte kan gå på en viss match. Om du inte kan få tag på biljett till en match i Premier League, är det ofta lättare att hitta biljetter till en FA Cup-match: världens äldsta knockout- turnering för klubblag. Alternativt kan du se en match på en pub eller med din värdfamilj … eller på en pub med din värdfamilj!
ESL - Sevärdheter
Museer
Londons museer är berömda och oftast gratis att besöka. Här följer några av de bästa:

Victoria & Albert Museum Kallar sig självt ”världens bästa konst- och designmuseum”. Vilka är vi att ha en avvikande mening?
Cromwell Road, South Kensington, SW7 2RL (vam.ac.uk)

Natural History Museum Lär dig naturhistoria på detta gigantiska, vackra museum i centrala London, som ligger på gångavstånd från Naturvetenskapliga museet och V&A., Cromwell Road, South Kensington, SW7 5BD (nhm.ac.uk)
ESL - Sevärdheter
Science Museum Under sekler har London varit naturvetenskapens hjärta. Naturvetenskapliga museet har ett stort antal utställningar, av vilka många är interaktiva.
Exhibition Road, South Kensington, SW7 2DD (sciencemuseum.org.uk)

British Museum Fullt av fascinerande reliker, hemsända av brittiska upptäcktsresanden under imperietiden, vid sidan av reguljära nutida utställningar.
Great Russell Street, Bloomsbury, WC1B 3DG (britishmuseum.org)

Design Museum Visar modern industri- och modedesign, arkitektur, grafisk konst och multimedia.
28 Butlers Wharf, Shad Thames, London, SE1 2YD (designmuseum.org)

Hunterian Museum and Archives The Royal College of Surgeons inrymmer ett av Londons mest egendomliga museer, där du kan se tusentals medicinska ting och pröva på att utföra en titthålsoperation! (Inte på en riktig patient). Öppet tisdag – lördag.
35-43 Lincoln’s Inn Fields, London, WC2A 3PE (rcseng.ac.uk/museums)
Gallerier
National Gallery & National Portrait Gallery Mästerverk av de stora mästarna och moderna alster, bara en kort promenad från Covent Garden.
Trafalgar Square, WC2N 5DN (nationalgallery.org.uk)

Tate Modern Elegant museum som vanligtvis visar jätteinstallationer vid sidan av mindre utställningar av modern konst.
Summer Street, Bankside, SE1 9TG (tate.org.uk/modern)
ESL - Sevärdheter
Tate Britain Moderna verk av Picasso, Mondrian, Magritte och många fler.
Millbank, City of Westminster, SW1P 4RG (tate.org.uk/britain)

Saatchi Gallery Grundat av en legend från reklamvärlden, är detta ett av Londons mest innovativa gallerier.
King’s Road, Chelsea, SW3 4RY (saatchi-gallery.co.uk)

Barbican Centre Ett centrum för teater, film, musik och konst, som ofta står värd för alternativa utställningar.
Golden Lane, City of London, EC1Y 8DL (barbican.org.uk)
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.