Språkresa till London : Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
1/1 2020: Londons nyårsdagsparad
Nyårsparaden längs gatorna i centrala London måste ses! Varje år representerar dansare, musikparader, veteranbilar och jätteballonger mångfalden av Londons stadsdelar, liksom olika länder från alla delar av världen. Detta otroliga evenemang drar mer än 10 000 deltagare och ca 500 000 åskådare … bli en av dem!

25/2 2020: Det kinesiska nyåret
Välkomna det kinesiska råttans år med det stora firandet som sker runt Trafalgar Square, Leicester Square och Chinatown. Under en stor gatuparad och uppträdanden på Trafalgar Square, skakar gatorna av ljudet från smällare.

29/3 2020: Båttävling Oxford mot Cambridge
Båttävlingen är ett årligt, unikt sportevenemang som går av stapeln i West London. Den traditionella roddtävlingen mellan Oxford University Boat Club och Cambridge University Boat Club går över 4,2 miles (6,8 km) längs Themsen. Och när solen går ner fylls alla pubar utmed floden av liv och atmosfären är otroligt brittisk!

26/4 2020: London maraton
2012 var London maraton världens största med 36748 deltagare som genomförde loppet. Det moderna loppet har genomförts sedan 1981 och är nu en stor händelse varje vår, med ett stort antal människor som går ut på gatorna för att heja på löparna. Deltagarna gör ett lopp genom centrala London och går i mål framför Buckingham Palace.

Juni 2020: West End Live på Trafalgar Square
Fira musiken och teatern! En enorm scen på Trafalgar Square ger plats åt några av de bästa musikalerna i West End och visar dess andlösa föreställningar gratis. Sjung och dansa med i de berömda sångerna från Jersey Boys, Les Misérables, Wicked eller Mamma Mia!

13/6 2020: Trooping the Colour
Regementen från Storbritannien och Samväldet utför en speciell ceremoni för att fira drottningens officiella födelsedag. Från Buckingham Palace färdas drottnigen nedför The Mall, eskorterad av sina personliga trupper och mottar den kungliga saluten. Evenemangets namn kommer av att varje år ett av infanteriregementena väljs ut för att föra sin fana i vakttruppen.

9/6 - 16/8 2020: Sommarutställning på Royal Academy
Nu för 252:e året, visar utställningen runt 1200 verk av både kommande och etablerade brittiska konstnärer och konstarter, inklusive målning, foto, tryck, skulptur, arkitektur och film. Mer än 150000 besökare kommer varje år till sommarutställningen på Royal Academy, som ligger i Piccadilly.

27/6 2020: Londons Pride
Pridefestivalen pågår från lördag 20/6 till söndag 28/6. Paraden och de viktigaste evenemangen sker på lördag 27/6. Ett enormt LBGTQ-evenemang i en enorm stad!

30/8 - 31/8 2020: Notting Hill-karnevalen
Sedan 1964 har karnevalen i Notting Hill högtidlighållit Londons immigranthistoria genom att ge en känsla av mångfald till den västra delen av staden.
Den viktigaste paraden går av stapeln på Bank Holiday Monday, då hundratusentals människor går ut på gatan i ett hav av färger, kryddor och rytmer. Den traditionella calypsomusiken har fått sällskap av drum’n bass, funk, reggae, hip-hop, trap och mycket annat som ljuder från flak som sakta rullar utmed gatorna.

19/9 – 20/9 2020: Open House London
Varje år öppnar hundratals byggnader sina dörrar gratis för allmänheten. Ta detta tillfälle att besöka några av Londons ikoner, som Gherkinmuseet, Shardmuseet eller det mycket unika Sir John Soane’s Museum! Ett mycket enkelt, men mäktigt initiativ som tar dig till några av Londons gömda skattgömmor.
 
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.