Språkresa till Liverpool: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
25/1 2020: Kinesiskt nyår
I Liverpools Chinatown arrangeras en serie konst- och kulturevenemang som inkluderar en gatumarknad med traditionell kinesisk mat, en fyrverkeriuppvisning, lykttillverkning, gatuskådespel och demonstration av tai chi.

2/4 2020: Grand National
Storbritanniens viktigaste hästkapplöpning hålls årligen i Aintree. Evenemanget är inte bara känt för tävlingen, utan även för de otroliga hattarna, kläderna och de höga klackarna som bärs av besökarna.

27/4 – 28/4 2020: Food, Drink & Lifestyle Festival
Matälskare kommer inte att bli besvikna! Denna festival, som äger rum i Sefton Park, firar vårens ankomst genom att bjuda på ett stort urval av mat och dryck, liksom ett livsstilsområde med lokal konst och hantverk.

1/5 – 3/5 2020: Liverpool Sound City
Över 360 konstnärer på 25 platser över hela staden, gör Liverpool Sound City till en av de största kulturfestivalerna i Storbritannien. Levande musik, utställningar, montrar och mycket mer gör detta till en spännande tid att vara i Liverpool.

20/6 – 21/6 2020: Africa Oyé 
Den största fria afrikanska musikfestivalen i Storbritannien tar över Sefton Park under en helg i juni. Artister från hela Afrika ger staden en ny rytm. För att fira sitt 25-årsjubileum kommer festivalen att välkomna tillbaka artister som har uppträtt här under de gångna 25 åren.

19/7 2020: Liverpool International Music Festival 
Detta är en reinkarnation av Liverpool Mathew Street Music Festival, som blev ett offer för sin egen framgång efter tjugo års locka festprissar till centrum. Den nya festivalen innehåller uppträdanden av Kungliga Liverpool Philharmonic Orchestra i Sefton Park, levande musikscener över staden och massor av musikaliska evenemang för alla smaker. 

25/7 2020: Pride Festival
Den stora, internationella HBT-festivalen kulminerar med en legendarisk marsch genom staden, från St. Georgeplatån till den stora scenen vid Pier Head. Räkna med ljusa färger och häpnadsväckande kläder.

26/8 – 1/9 2020: International Beatles Week 
Band från över 20 länder och fans från över 40 kommer till Liverpool för att fira stadens mest kända söner. Utöver livespelningar, finns det utställningar, souvenirer till försäljning, gästföreläsare, videovisningar, sightseeingturer och en mässa. 
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.