Språkresa till Kapstaden: Shopping

ESL - Shopping
Kapstaden har ett antal fantastiska köpcentra. The V&A Waterfront erbjuder de dyrare designmärkena, medan Canal Walk är det största köpcentret i västra Kapprovinsen och ett av de största i hela Sydafrika. För mer alternativa klädinköp, besök Long Street och Kloof Street i centrum, eller för billigare fynd av märkeskläder finns det två outletparker på Sable Square och i Access Park. För något, litet annorlunda, hittar du ett antal loppmarknader, som huvudsakligen säljer afrikansk kuriosa. Några av våra favoriter är Hout Bay Harbour, Hermanus Main Square och Milnerton Market, medan Greenmarket Square har stadens populäraste marknad, där du finner ett stort utbud av afrikanskt hantverk, musik och kläder. I Kalk Bay hittar du många antikaffärer med unika fynd. Tänk på att spara alla kvitton, eftersom du lätt kan begära tillbaka momsen på flygplatsen när du lämnar Sydafrika.

Men, man kan också använda sina pengar till annat än att shoppa ! Kasta ett öga på artikeln 10 saker att göra i Kapstaden för under 200 Rand. Här hittar du saker för alla smaker, från skaldjurstallrikar till äventyr i naturen på Afrikas sydspets!
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.