Språkresa till Edinburgh: Shopping

ESL - Shopping
Det finns massor av ställen där du kan shoppa i Edinburgh. Besök Royal Mile Market som ligger i en gammal kyrka, Tron Kirk, för ett brett urval av smycken, kläder, accessoarer och heminredning, eller besök Stockbridge Sunday Market för hantverk, färskvaror och matstånd. Kolla in den färgsprakande Grassmarket på lördagar, där du kan förse dig med picknicktillbehör och lokala konsthantverk.
 
För mer generell shopping ta dig till Ocean Terminal. Här hittar du alla större märken plus bio och restauranger. Royal Mile har förstås nerlusad med souveniraffärer om du letar efter t-shirts, vykort, snökupoler och liknande.

Om du vill ha mer inspiration om vad du kan göra i Edinburgh för en billig penning, kan du gå till vår blogg 10 saker att göra i Edinburgh för under 20 pund.

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.