Språkresa till Edinburgh: Höjdpunkter 2019

ESL - Höjdpunkter 2019
25/4 - 5/5 2019: TradFest Edinburgh
Förkortning av ”traditional” firar TradFest det bästa av det bästa inom skotsk folkmusik, berättarkonst och film. Det är ett härligt sätt att se hur traditionerna från förr fortsätter än idag.
 
15/6 2019: Edinburghs whiskyfestival
Det finns ingenting helt jämförbart med skotsk whisky. Denna festival hålls i the Assembly Rooms på George Street och är det perfekta sättet att bekanta dig med whiskyns värld!
 
19/6 – 30/6 2019: Edinburghs internationella filmfestival
Hollywood kommer till Edinburgh för denna fantastiska sommarfestival som hedrar indie hits såväl som kassasuccéer i det stora formatet. Se till att gå på en föreställning om du är i stan!
 
20/6 - 23/6 2019: The Royal Highland Show
Denna festival, ägnad jordbruk, mat och lantliv, ger en inblick i den traditionella rurala livsstilen som är typisk för Skottland och Högländerna i synnerhet. Titta på tävlingar med allt från hoppshow till boskapsbedömning, fårklippning och mycket annat! Och glöm inte att smaka all den färska gårdsmaten som erbjuds tillsammans med lokala viner och öl - den perfekta aktiviteten på en solig dag!
 
12/7 - 21/7 2019: Edinburgs internationella jazz- och bluesfestival
Edinburgh är verkligen en musikstad och denna internationella jazz- och bluesfestival är världsberömd för att samla några av de bästa artisterna på scenen.
 
2/8 - 24/8 2019: The Royal Edinburgh Military Tattoo
Detta ”tattoo”, som inte har någonting att göra med att tatuera ditt skinn, handlar om en uppvisning av en militärorkester. Militärorkestrar från nästan 50 länder samlas för detta festliga evenemang och genomför sina tattoouppvisningar på slottsbacken framför Edinburgh Castle. Du blir inte besviken!
 
2/8 - 26/8 2019: Edinburgh Fringe Festival
Denna världsberömda festival består av bokstavligen tusentals föreställningar av allt från teater till dans, musik, prosa, cirkus, komedi och så mycket annat. Det är en festival som du måste uppleva åtminstone en gång i ditt liv!
 
16/11 2019 - 5/1 2020: Jul i Edinburgh
Edinburgh är en förtrollande plats att fira jul på. Besök julmarknaden, Pariserhjulet och skridskobanan i Princes Garden och glöm inte att köpa din glögg från någon av de många gatuförsäljarna. Trevlig helg!
 
30/12 2019 - 1/1 2020: Edinburgh Hogmanay
Ingen annan stad firar nyår på samma sätt som Edinburgh! Hogmanayfestligheterna inkluderar en fackelprocession för att starta firandet, plus ett massivt gatuparty på nyårsafton, där du omges av tusentals människor som sjunger Auld Lag Syne när klockan slår 24. Ett iskallt dopp i Nordsjön på nyårsdagen, känt som Loony Dook, rundar av firandet.

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.