Språkresa till Brighton: Shopping

ESL - Shopping
Shopping
Brighton är en utmärkt stad för shopping. De mest populära shoppingområdena är North Laine och the Lanes. North Laine är ett område som består av flera gator mellan tågstationen och Brighton Pavilion. Här kan du hitta alla möjliga affärer med allt från vintage kläder, böcker, musik, antikviteter och ett stort utbud av barer och kaféer. Det finns även marknadsstånd på helgerna.

The Lanes är en samling gator och gränder nära kustlinjen och framförallt känt för sina juvelerare. East Street är ett utmärkt ställe för att shoppa kläder. Churchill Square Shopping Centre är platsen där de stora kända varumärkena (exempelvis Urban Outfitters, H&M, Zara med flera) finns att hitta. Lär dig engelska i Brighton och kanske kommer du behöva en ny resväska för få med alla dina kläder efteråt!

Med så många härliga affärer i Brighton, tänk på att lägga undan litet pengar för allt annat staden har att erbjuda. Kolla 10 saker att göra i Brighton för mindre än "20 quid" (£20).
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.